Bij Singletravels.nl heb je voldoende keuze als het aankomt op de bestemming van jouw vakantie. Je kunt kiezen uit een sportieve vakantie, waarbij voldoende aandacht wordt besteed aan activiteiten als wandelen, fietsen, of watersporten.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een fijne zonvakantie en genieten van het strand of heerlijk fietsen door uitgestrekte bosgebieden. Een avontuurlijke vakantie kan al een korte stedentrip betreffen, waarbij je samen met andere singles steden naar keuze bezoekt.

We bieden gezellige singlereizen in Nederland, maar zeker ook singlereizen naar Spanje en andere favoriete vakantiebestemmingen. Kies voor een single reis naar Kroatië, Duitsland, Griekenland, Ierland of Frankrijk en ontdek al het moois dat deze landen te bieden hebben. Uiteraard kun je ook dichter bij huis blijven en genieten van een korte trip door Nederland of België.

Korte of langere single reizen

Samen met andere singles beleef je een fijne vakantie als je kiest voor singlereizen bij Singletravels.nl. De voordeligste en avontuurlijkste single reizen staan voor jou aangegeven. Voor het land waar je graag heen wilt reizen, staan verschillende mooie reizen vermeld. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en droom je alvast weg bij de gedachte aan jouw single reis.

Je leert zo leuke nieuwe mensen kennen en maakt vrienden voor het leven. Je kunt op zowel vakantiebestemming als datum bekijken welke opties er beschikbaar zijn. Zo weet je zeker dat er leuke singlereizen zijn op het moment dat je vakantie hebt. Er zijn al groepsreizen van enkele dagen tot wel meer dan twee weken. Je kiest zelf welke duur van de single vakanties je het meest aanspreekt.

Singlereizen Spanje

Spanje blijft uiteraard een favoriete vakantiebestemming. Veel mensen genieten van de zonovergoten Costa’s, de cultuur en interactie met de lokale bevolking. Als dit ook jouw favoriete bestemming is voor een zonvakantie, bekijk dan zeker de vele opties voor een leuke single reis naar Spanje.

Zo hoef je niet alleen naar dit fraaie land af te reizen, maar ontdek je alle mooie plekjes gezellig samen met andere alleenstaanden. Zo geniet je volop van de zon en de cultuur, gezellig samen met andere enthousiaste singles. Ontdek Andalusië, Catalonië, Valencia of Madrid en bezoek alle kenmerkende hoogtepunten die Spanje zo uniek en aantrekkelijk maken.

Single reizen Nederland

Je vindt een ruime keur aan prachtige single reizen met verre bestemmingen, als je een single reis boekt bij Singletravels.nl. Toch is er ook veel moois in eigen land te ontdekken. Zeker als je niet zo ver weg wilt, maar liever juist dichter bij huis, zijn er zeker voldoende opties beschikbaar.

Mooie singlereizen vind je ook in eigen land, waar je ook met leuke singles er samen op uit gaat. Zo kun je heerlijk fietsen over de Veluwe tijdens een 5-daagse single reis of uitgebreid wandelen in door het Brabantse Kempen. De opties zijn divers en voor ieder is er wat wils.

Boek bij ons direct

Fantastische herinneringen creëer je samen met gezellige andere singles. Je brengt een prachtige tijd door met een leuke groep mensen en geniet eindeloos van al het moois dat de vakantiebestemming heeft te bieden. Samen ontdek je de wereld en beleef je onvergetelijke momenten.

Singletravels.nl biedt een uitgebreid aanbod singlereizen naar prachtige bestemmingen. Je gaat samen met een groep en een reisleider op vakantie, maar kunt zeker ook zelfstandig even op pad. Single reizen zijn voor alle leeftijden, dus meld je zeker direct aan als je een leuke vakantie hebt gevonden. Samen op vakantie is immers wel zo gezellig.