Singlereizen India

Resultaat 1–9 van de 11 resultaten wordt getoond

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.389

Groepsreis India Rajasthan; Het land van de Maharadja's. U boekt deze reis van 22 dagen / 21 nachtendirect via Shoestring. Nu al vanaf € 1389.00.

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.733

Groepsreis Zuid-India; Thali's en tempels in de tropen. U boekt deze reis van 23 dagen / 22 nachtendirect via Shoestring. Nu al vanaf € 1733.00.

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.189

Groepsreis Noord-India in twee weken; Oog voor schoonheid. U boekt deze reis van 16 dagen / 15 nachtendirect via Shoestring. Nu al vanaf € 1189.00.

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.817

Groepsreis India & Nepal 'on a Shoestring'; Heilige koeien en gebedsvlaggen. U boekt deze reis van 22 dagen / 21 nachtendirect via Shoestring. Nu al vanaf € 1817.00.

Singlereizen India

Rondreis India, 40 dagen

Vanaf prijs p.p. 4.795

Rondreis India, 40 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 40 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €4795.00.

Singlereizen India

Rondreis India, 15 dagen

Vanaf prijs p.p. 1.995

Rondreis India, 15 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 15 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €1995.00.

Vanaf prijs p.p. 2.595

Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 30 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €2595.00.

Singlereizen India

Rondreis Zuid-India, 22 dagen

Vanaf prijs p.p. 2.295

Rondreis Zuid-India, 22 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 22 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €2295.00.

Vanaf prijs p.p. 4.595

Rondreis Bhutan, Sikkim & Darjeeling, 20 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 20 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €4595.00.

Singlereizen India – Singlereis India

Het is tijd voor een heerlijke vakantie naar India! Kom van die bank af en zoek die fantastische singlereis. Ga samen met andere alleenstaanden (of alleen) lekker vakantie vieren. Op single reis naar de zon? Of toch liever een wandelvakantie of stedentrip? Alles is mogelijk!

Lekker alleen op vakantie? Of nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken? Ontdek, beleef & ontmoet op Singletravels.nl. Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie!

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.