Singlereizen Jordanië

Toont alle 9 resultaten

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.075

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief!, Bezoek aan wereldwonder Petra, Jeepsafari in de Wadi Rumwoestijn, Dobberen op de Dode Zee, Drie nachten in eeuwenoud Amman & inclusief transfers.

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.749

Groepsreis Jordanië Avontuurlijk; De best bewaarde geheimen van Jordanië. U boekt deze reis van 15 dagen / 14 nachtendirect via Shoestring. Nu al vanaf € 1749.00.

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.047

Groepsreis Jordanië; In de voetsporen van Lawrence of Arabia. U boekt deze reis van 8 dagen / 7 nachtendirect via Shoestring. Nu al vanaf € 1047.00.

Vanaf prijs p.p. 1.388

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Wandelen in Dana natuurreservaat, Relaxen: de Rode én de Dode Zee, Slapen in de Wadi Rumwoestijn, Met het wereldwonder Petra & inclusief transfers.

Singlereizen Jordanië

Rondreis Jordanië, 12 dagen

Vanaf prijs p.p. 1.495

Rondreis Jordanië, 12 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 12 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €1495.00.

Vanaf prijs p.p. 2.295

Rondreis Israël en Jordanië, 15 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 15 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €2295.00.

Singlereizen Egypte

Jordanië, 8 dagen

Vanaf prijs p.p. 1.595

Jordanië, 8 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 8 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €1595.00.

Vanaf prijs p.p. 2.595

Israël & Jordanië, 18 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 18 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €2595.00.

Singlereizen Jordanië

Wandelreis Jordanië, 9 dagen

Vanaf prijs p.p. 1.395

Wandelreis Jordanië, 9 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 9 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €1395.00.

Verken het Mystieke Jordanië – Singlereizen

Ben je op zoek naar een avontuurlijke vakantie-ervaring waarbij je nieuwe mensen kunt ontmoeten en tegelijkertijd kunt genieten van de mystiek, geschiedenis en adembenemende schoonheid van Jordanië? Onze singlereizen naar Jordanië bieden de perfecte gelegenheid om dit betoverende land te verkennen, terwijl je onvergetelijke herinneringen creëert en nieuwe vriendschappen sluit.

Waarom zou je Jordanië kiezen voor jouw singlereis?

Betoverende landschappen: Jordanië is een land van indrukwekkende contrasten, van de eindeloze woestijnen van Wadi Rum tot de groene oases van de Jordaanvallei en de majestueuze bergen van Petra. Ervaar de adembenemende schoonheid van de natuur.

Rijke geschiedenis en cultuur: Ontdek oude steden zoals Petra, Amman en Jerash, waar je eeuwenoude ruïnes, tempels en amfitheaters zult verkennen. Leer over de rijke geschiedenis en erfgoed van Jordanië.

Gastvrijheid en traditie: Jordanië staat bekend om zijn gastvrije bevolking en het behoud van traditionele waarden en gebruiken. Je zult genieten van de warme ontvangst en de kans krijgen om de authentieke levensstijl te ervaren.

Culinaire geneugten: Proef de heerlijke Jordaanse keuken met gerechten zoals mansaf, falafel en knafeh. Bezoek lokale eetstalletjes en geniet van de smaken van Jordanië.

Waarom kiezen voor een singlereis naar Jordanië?

Samen reizen: Onze singlereizen zijn ontworpen om individuele reizigers samen te brengen. Je deelt je avonturen met gelijkgestemde mensen en krijgt de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Deskundige begeleiding: Onze ervaren reisleiders zorgen ervoor dat je reis soepel verloopt en dat je de hoogtepunten van Jordanië kunt ervaren zonder zorgen.

Flexibiliteit en vrijheid: Ondanks dat je deel uitmaakt van een groepsreis, heb je voldoende tijd om zelfstandig te verkennen en je eigen interesses na te streven.

Unieke reisroute: Onze singlereizen naar Jordanië zijn zorgvuldig samengesteld om je de meest mystieke ervaringen te bieden, terwijl je ook de vrijheid hebt om spontaan te ontdekken.

Aarzel niet langer en boek vandaag nog jouw singlereis naar Jordanië. Ervaar de betoverende landschappen, de rijke geschiedenis, de gastvrijheid van de bevolking en de culinaire geneugten van dit mystieke land, terwijl je nieuwe vrienden maakt en onvergetelijke herinneringen creëert. Jordanië wacht op jou!