Singlereizen Italië

Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

Nieuw
997.00

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Dé eyecatcher; het Colosseum, Basilieken, piazza's en kerken, Bezoek kleinste staat ter wereld & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Nieuw

Singlereizen Italië

5 daagse singlereis Rome Totaal

616.00

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Proef de Italiaanse keuken, Incl. Entree Colosseum & Forum, Incl. fast-entry Vaticaanse musea & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Nieuw
819.00

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Inclusief ontbijt en diner, Ontdek ongerept Puglia, Met alle highlights, Geniet van Italiaanse smaken & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Nieuw
1,029.00

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Excursie naar de Etnavulkaan, Vallei der Tempels bij Agrigento, Stadsbezoeken Palermo, Catania & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Nieuw
1,002.00

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, 1-persoonskamer inclusief!, O.a. Loano, Monaco en San Remo, Ontdek strand én cultuur & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Singlereizen Italië

Biennale di Venezia

0.00

Biennale di Venezia. Ontdek de 58e editie van de wereldberoemde Biennale di Venezia, de grootste hedendaagse kunstmanifestatie, met de beste reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Bologna en Emilia-Romagna

1,098.00

Bologna en Emilia-Romagna. Ontdek in Emilia-Romagna in Italië Bologna, Urbino, Ravenna, Cesena, Ferrara, Faenza en Rimini met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Italië

De Italiaanse Rivièra en Nice

1,498.00

De Italiaanse Rivièra en Nice. Ontdek de Cinque Terre, Portofino, Genua en Nice aan de Italiaanse Rivièra en de Boemenrivièra met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1498.00 per persoon!

Singlereizen Italië

De Marken – fly drive

979.00

De Marken - fly drive. Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van de Marken in Italië. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 979.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Giro in Toscane – autovakantie

1,098.00

Giro in Toscane - autovakantie. Op deze autovakantie ontdek je met je eigen auto op je gemak alle bezienswaardigheden van Toscane in Italië. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Nieuw
1,599.00

Groepsreis Italië Amalfikust; Van Napels naar de Amalfikust. U boekt deze reis direct via Shoestring. Nu al vanaf € 1599.00.

Nieuw
1,699.00

Groepsreis Italië Hoogtepunten; De schatten van Italië. U boekt deze reis direct via Shoestring. Nu al vanaf € 1699.00.

Singlereizen Italië – Singlereis Italië

Het is tijd voor een heerlijke vakantie naar Italië! Kom van die bank af en zoek die fantastische singlereis. Ga samen met andere alleenstaanden (of alleen) lekker vakantie vieren. Op single reis naar de zon? Of toch liever een wandelvakantie of stedentrip? Alles is mogelijk!

Lekker alleen op vakantie? Of nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken? Ontdek, beleef & ontmoet op Singletravels.nl. Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie!

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.