Nieuw
1,441

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Verblijf in 4-sterrenhotel Mijas, Mix van excursies en vrije dagen, Ontbijt en diners inbegrepen & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Nieuw
842

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Bezoek de oude stad Toledo, Inclusief oudjaarsdag diner, Bewonder het paleis El Escorial & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Nieuw
937

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Inclusief kerstdiner, Bijzondere kerst in Salamanca, Combi natuur én cultuur, Met 3 vrije dagen & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Nieuw
1,034

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Incl. entree Alhambra in Granada, Bezoek aan Sevilla en Córdoba, 7 x ontbijt en diner & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Singlereizen Spanje

Andalusië – fly drive

1,198

Andalusië - fly drive. Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Andalusië in Spanje. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1198.00 per persoon!

1,819

Andalusië en het onbekende zuiden - fly drive. Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Andalusië en meer in het zuiden van Spanje. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1819.00 per persoon!

Singlereizen Spanje

Asturië en Cantabrië

1,298

Asturië en Cantabrië. Ontdek in het groene noorden van Spanje bijzondere steden als Oviedo, Comillas en Santander, de prachtige natuur van de Picos de Europa, het heiligdom van Covadonga en de vissersdorpjes langs de kust met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1298.00 per persoon!

Singlereizen Spanje

Bilbao en San Sebastián

749

Bilbao en San Sebastián. Ontdek in Bilbao in Spanje het Guggenheimmuseum en de mooie stad San Sebastián met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 749.00 per persoon!

Singlereizen Spanje

De oostkust van Spanje

1,649

De oostkust van Spanje. Ontdek aan de oostkust van Spanje Barcelona, Valencia, Montserrat, Cartagena, Murcia en meer, met de reisleiders van SRC Reizen! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1649.00 per persoon!

Singlereizen Spanje

Extremadura – fly drive

859

Extremadura - fly drive. Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Extremadura in het zuiden van Spanje. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 859.00 per persoon!

Nieuw
1,999

Groepsreis Spanje; Ontdek het Midden-Oosten in Spanje. U boekt deze reis direct via Shoestring. Nu al vanaf € 1999.00.

Singlereizen Spanje

Kerst in Andalusië

1,169

Kerst in Andalusië. Ontdek de heerlijke Spaanse kerstsfeer in Andalusië en bezoek Ronda, Sevilla, het Alhambra in Granada en Córdoba met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1169.00 per persoon!

Singlereizen Spanje – Singlereis Spanje

Spanje blijft uiteraard een favoriete vakantiebestemming. Veel mensen genieten van de zonovergoten Costa’s, de cultuur en interactie met de lokale bevolking. Als dit ook jouw favoriete bestemming is voor een zonvakantie, bekijk dan zeker de vele opties voor een leuke single reis naar Spanje.

Zo hoef je niet alleen naar dit fraaie land af te reizen, maar ontdek je alle mooie plekjes gezellig samen met andere alleenstaanden. Zo geniet je volop van de zon en de cultuur, gezellig samen met andere enthousiaste singles.

Ontdek Andalusië, Catalonië, Valencia of Madrid en bezoek alle kenmerkende hoogtepunten die Spanje zo uniek en aantrekkelijk maken

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.