Singlereizen Nederland

Toont alle 4 resultaten

Vanaf prijs p.p. 402

1-persoonskamer inclusief!, Afwisselend fietsprogramma, Inclusief ontbijt en diner, Nederlandse fiets-/reisleiding Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Vanaf prijs p.p. 249

1-persoonskamer inclusief!, Loop naar Valkenburg centrum, Ervaren reisleiding, Leuke afwisselende routes, Verblijf in een gastvrij hotel, Inclusief fietsprogramma Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Vanaf prijs p.p. 492

1-persoonskamer inclusief!, Verblijf met ontbijt én diner, Nederlandse fietsreisleiding, Nu ook met 2-persoonskamers, Zeer gemoedelijk 3-sterrenhotel, Inclusief fietsprogramma Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Vanaf prijs p.p. 452

1-persoonskamer inclusief!, Gezellig en goed hotel, Veel natuur, Ontbijt & diners inbegrepen, Zeer afwisselende routes, Meefietsende fietsreisleiding Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Singlereizen Nederland – Singlereis Nederland

Een single reis in Nederland? Gewoon lekker dichtbij ons kikkerlandje herontdekken? Wat een goed idee! Ook in Nederland kun je prima een single reis vinden. Ga er dus met leuke singles lekker op uit! Zo kun je heerlijk fietsen over de Veluwe tijdens een 5 daagse single reis of ga in groepsverband uitgebreid wandelen door het Brabantse Kempen.

Ontdek het bourgondische Limburg, de zandduinen van Brabant of het natuurrijke Waddengebied tijdens een singlereis Nederland. Wie prachtige steden en natuurgebieden wil bewonderen, kan hier prima terecht.

Wilt u liever helemaal tot rust komen? Probeer dan eens een yogareis voor singles! Een 3-daagse yogareis in Nederland voor singles met diverse yoga-sessies inclusief 2 x ontbijt 3 x lunch en 2 x diner hebben wij uiteraard ook in ons aanbod singlereizen in Nederland. Of bent u op zoek naar een actieve vakantie? Wat dacht u dan van een 3 daagse Wandelweekend in Valkenburg? Wandel samen met andere singles door de groene heuvels en bossen naar Maastricht!

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.