Nieuw

Singlereizen Griekenland

5 daagse singlereis Oud & Nieuw Athene

907

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Inclusief diner Oudjaarsavond, Bewonder de beroemde Akropolis, Ontdek de metropool Athene & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.

Singlereizen Griekenland

Antiek Griekenland

1,049

Antiek Griekenland. Bewonder in Griekenland de hoogtepunten van de antieke beschaving: Athene, Olympia, Delphi, Mycene, Epidauros, Byzantijns Mistras en de Meteorakloosters met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1049.00 per persoon!

Singlereizen Griekenland

Betoverend Kreta

1,098

Betoverend Kreta. Bezoek deze winter in alle rust Kreta! Ontdek Rethymnon, Chania, Heraklion, de opgravingen van Knossos en Gortys en meer met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Griekenland

De Peloponnesos – fly drive

789

De Peloponnesos - fly drive. Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van de Peloponnesos in Griekenland. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 789.00 per persoon!

Nieuw
2,245

Familiereis GRIEKENLAND EILANDHOPPEN - 14 dagen; Eilandhoppen Cycladen. U boekt deze reis direct bij Koningaap. 14 dagen / 13 nachten. Boek direct vanaf €2245.00.

Singlereizen Griekenland

Griekenland

1,598

Griekenland. Ontdek in Griekenland alle hoogtepunten van de antieke beschaving en meer: Athene, Thessaloniki, Olympia, Delphi, Vergina, Mycene, Epidauros, Ioannina, klooster van Ossios Loukas, Lefkas, Byzantijns Mistras en de Meteorakloosters met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1598.00 per persoon!

Nieuw
1,299

Groepsreis Griekenland Actief; Avontuur in Noord-Griekenland. U boekt deze reis direct via Shoestring. Nu al vanaf € 1299.00.

Nieuw
1,599

Groepsreis Griekenland Eilandhoppen; Griekse Oudheid, witte dorpjes en blauwe zee. U boekt deze reis direct via Shoestring. Nu al vanaf € 1599.00.

Singlereizen Griekenland

Kreta – fly drive

819

Kreta - fly drive. Ontdek Kreta met uw eigen huurauto en op uw eigen tempo en maak kennis met kustplaatsen zoals Heraklion, Rethymnon en Voulismeni en opgravingen uit Minoïsche tijd. Geniet van een zorgeloze vakantie met SRC Reizen! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 819.00 per persoon!

Singlereizen Griekenland

Noord-Griekenland en Corfu

1,129

Noord-Griekenland en Corfu. Ontdek in Griekenland het onbekende noorden en Corfu: Thessaloniki, Vergina, Kanoni, Kastoria, Ioannina, Zagoria, de Vikos-kloof, Corfu-stad en de Prespa-meren met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1129.00 per persoon!

Singlereizen Griekenland

Onbekend Zuid-Griekenland

1,198

Onbekend Zuid-Griekenland. Bewonder in het zuiden van Griekenland op de Pleoponnesos onbekende schatten als Messini, Monemvasia, Tegea, Gythion en het eiland Kythira met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1198.00 per persoon!

Singlereizen Griekenland

Pasen op Kreta

1,149

Pasen op Kreta. Beleef op Kreta de feestelijke Grieks-orthodoxe paastradities en ontdek d culturele highlights van dit grootste eiland van Griekenland met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1149.00 per persoon!

Singlereizen Griekenland – Singlereis Griekenland

Het is tijd voor een heerlijke vakantie naar Griekenland! Kom van die bank af en zoek die fantastische singlereis. Ga samen met andere alleenstaanden (of alleen) lekker vakantie vieren. Op single reis naar de zon? Of toch liever een wandelvakantie of stedentrip? Alles is mogelijk!

Lekker alleen op vakantie? Of nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken? Ontdek, beleef & ontmoet op Singletravels.nl. Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie!

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.