Italië

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Singlereizen Italië

Biennale di Venezia

0.00

Biennale di Venezia. Ontdek de 58e editie van de wereldberoemde Biennale di Venezia, de grootste hedendaagse kunstmanifestatie, met de beste reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Bologna en Emilia-Romagna

1,098.00

Bologna en Emilia-Romagna. Ontdek in Emilia-Romagna in Italië Bologna, Urbino, Ravenna, Cesena, Ferrara, Faenza en Rimini met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Italië

De Italiaanse Rivièra en Nice

1,498.00

De Italiaanse Rivièra en Nice. Ontdek de Cinque Terre, Portofino, Genua en Nice aan de Italiaanse Rivièra en de Boemenrivièra met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1498.00 per persoon!

Singlereizen Italië

De Marken – fly drive

979.00

De Marken - fly drive. Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van de Marken in Italië. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 979.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Giro in Toscane – autovakantie

1,098.00

Giro in Toscane - autovakantie. Op deze autovakantie ontdek je met je eigen auto op je gemak alle bezienswaardigheden van Toscane in Italië. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Kerst in Toscane

1,098.00

Kerst in Toscane. Ontdek in Toscane in Italië hoe de Italianen kerst vieren en bewonder de mooiste culturele hoogtepunten, met de reisleiders van SRC Reizen! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Kerst in Venetië

898.00

Kerst in Venetië. Ontdek het Italiaanse Venetië tijdens de kerst met de beste SRC-reisleiders, zij vertellen u de mooiste verhalen over de Venetiaanse kersttradities U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 898.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Kerst in Zuid-Italië

1,198.00

Kerst in Zuid-Italië. Beleef de kerst in Zuid-Italië in Lecce, Alberobello, Matera, Bari, het klooster van Montescaglioso en Ostuni met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1198.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Kerst op Sicilië

1,098.00

Kerst op Sicilië. Beleef de kerst op Sicilië in Italië en ontdek Caltagirone, Ragusa, Syracuse, Piazza Armerina, Agrigento, Palermo, Monreale, Custonaci, Cefalù en Segesta met de SRC-reisleider U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Kerst tussen Napels en Sorrento

1,059.00

Kerst tussen Napels en Sorrento. Beleef de kerstsfeer in Napels en Sorrento in Italië, het archeologisch museum Napels, Pompeï, Paestum, Amalfikust en de Vesuvius met een SRC-reisleider U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1059.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Kleurrijk Sicilië

898.00

Kleurrijk Sicilië. Ontdek op Sicilië in Italië alle hoogtepunten: Agrigento, Ragusa, Palermo, Monreale, Segesta, Cefalù, Piazza Armerina, Castelbuono, Taormina, de Etna en Caltagirone met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 898.00 per persoon!

Singlereizen Italië

Kunst in Florence

798.00

Kunst in Florence. Bewonder in Florence in Italië de mooiste kunst in het Uffizi-museum, Santa Croce, San Marcoklooster, Bargello, Santa Maria Novella, Galleria dell'Accademia met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 798.00 per persoon!