Singlereizen Groot-Brittannië

Toont alle 9 resultaten

Singlereizen Groot-Brittannië

Arts & Crafts in Engeland

1,179.00

Arts & Crafts in Engeland. Ontdek in Engeland in Groot-Brittannië de Arts & Crafts in Londen, Peak District, Lake District, De Cotswolds en Bexleyheath met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1179.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

De Bloomsbury Group

998.00

De Bloomsbury Group. Ontdek tijdens deze themareis het cultureel erfgoed van de Bloomsbury Group en haar voornaamste lid Virgina Woolf, met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 998.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Devon & Cornwall

1,449.00

Devon & Cornwall. Verken de spectaculaire natuur rondom de Britse dorpjes Devon en Cornwall met de beste SRC-reisleiders U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1449.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Grand Tour Groot-Brittannië

0.00

Grand Tour Groot-Brittannië. Op deze grote rondreis door Groot-Brittannië ontdekt u met de reisleiders van SRC alle highlights van Engeland, Schotland en Wales. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Hoogtepunten Schotland

0.00

Hoogtepunten Schotland. Ontdek in Schotland in Groot-Brittannië Glasgow, Edinburgh, Dundee, De hooglanden, het eiland Skye, New Lanark en Newcastle met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Hoogtepunten van de Engelse literatuur

1,298.00

Hoogtepunten van de Engelse literatuur. Ontdek de bekendste Engelse schrijvers en hun werken in Londen, Bath, Oxford, Stratford-upon-Avon en Canterbury met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1298.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Kerst in Yorkshire

869.00

Kerst in Yorkshire. In het winterse Yorkshire geniet u tijdens deze kerstreis van een ultieme Engelse kerst en bewondert het York, de Yorkshire Dales en Castle Howard U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 869.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Noord-Ierland – fly drive

629.00

Noord-Ierland - fly drive. Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Noord-Ierland in Groot-Brittannië. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 629.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Zuid-Engeland

1,259.00

Zuid-Engeland. Ontdek in Engeland in Groot-Brittannië Oxford,, Winchester, Exeter, De Cotswolds, het Isle of Wight en Hampton Court met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1259.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië – Singlereis Groot – Brittannië

Het is tijd voor een heerlijke vakantie naar Groot – Brittannie! Kom van die bank af en zoek die fantastische singlereis. Ga samen met andere alleenstaanden (of alleen) lekker vakantie vieren. Op single reis naar de zon? Of toch liever een wandelvakantie of stedentrip? Alles is mogelijk!

Lekker alleen op vakantie? Of nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken? Ontdek, beleef & ontmoet op Singletravels.nl. Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie!

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.