6 dagen

Toont alle 10 resultaten

Singlereizen Frankrijk

Heerlijk Bourgogne

798.00

Heerlijk Bourgogne. Ontdek in Bourgogne het mooiste van Dijon, Beaune en Autun. Bewonder het Chateau d'Ancy-le Franc en de basiliek de la Madeleine in Vézelay met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 798.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Jugendstil in Duitsland

769.00

Jugendstil in Duitsland. Ontdek de jugendstil van Duitsland in Darmstadt, Weimar, Gera, Bad Nauheim en Chemnitz in Duitsland met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 769.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Kerst in de Duitse Hanzesteden

1,098.00

Kerst in de Duitse Hanzesteden. Beleef de kerst in de Duitse hanzestaden Hamburg, Lüneburg en Lübeck in met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Kerst in Dresden en het Ertsgebergte

969.00

Kerst in Dresden en het Ertsgebergte. Beleef de kerst in Dresden, Pirna en Freiburg en de natuur van de Sächsische Schweiz in Duitsland met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 969.00 per persoon!

Singlereizen Portugal

Kerst in Portugal

1,149.00

Kerst in Portugal. Maak in Portugal samen met onze reisleider kennis met de Portugese kersttradities en bewonder tevens de mooiste cultuur en natuur! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1149.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Literaire reis Duitsland

798.00

Literaire reis Duitsland. Ontdek de Duitse klassieke schrijvers in het stroomgebied van de Rijn, Mainz en Frankfurt met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 798.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Muziekreis Bach in Thüringen

949.00

Muziekreis Bach in Thüringen. Geniet tijdens deze muziekreis van de muziek van J.S. Bach en bezoek in Thüringen Eisenach, Dornheim, Arnstadt en Weimar U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 949.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Proef de Champagne

879.00

Proef de Champagne. Ontdek in de glooiende Champagnestreek prachtige steden als Reims, Épernay, Troyes, Langres en Châlons-en-Champagne met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 879.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Thüringen en Saksen

798.00

Thüringen en Saksen. Ontdek Leipzig, Dresden, Erfurt en Weimar in Duitsland met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 798.00 per persoon!

Noorwegen

Winters Lapland

1,949.00

Winters Lapland. Beleef de winter in Lapland in Noorwegen en Zweden en ontdek Tromsø, Narvik, Kiruna en het Polar Park in Bardu met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1949.00 per persoon!