Culturele groepsreizen

Resultaat 1–12 van de 143 resultaten wordt getoond

Singlereizen Griekenland

Antiek Griekenland

1,049.00

Antiek Griekenland. Bewonder in Griekenland de hoogtepunten van de antieke beschaving: Athene, Olympia, Delphi, Mycene, Epidauros, Byzantijns Mistras en de Meteorakloosters met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1049.00 per persoon!

Singlereizen Verenigde Arabische Emiraten

Architectuur in Dubai en Abu Dhabi

2,698.00

Architectuur in Dubai en Abu Dhabi. Ontdek in Dubai en Abu Dhabi de Burj Khalifa, het Louvre Abu Dhabi, palmeiland Jumeirah, het Yas hotel en het Formule 1-circuit met uw reisleider van SRC U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 2698.00 per persoon!

3,998.00

Argentinië en Chili. Ontdek in Patagonië, Vuurland én Iguazú de adembenemende natuur van Argentinië en Chili. met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 3998.00 per persoon!

529.00

Art nouveau en Amsterdamse School in Nederland. Bewonder in Nederland de mooiste art nouveau en Amsterdamse School in Den Haag, Groningen en Amsterdam samen met de reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 529.00 per persoon!

449.00

Art nouveau en art deco in Brussel. Ontdek in Brussel de schoonheid van de art nouveau en art deco tijdens het BANAD Festival en bezoek met de beste SRC-reisleider de mooiste privéhuizen van Victor Horta U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 449.00 per persoon!

Singlereizen Groot-Brittannië

Arts & Crafts in Engeland

1,179.00

Arts & Crafts in Engeland. Ontdek in Engeland in Groot-Brittannië de Arts & Crafts in Londen, Peak District, Lake District, De Cotswolds en Bexleyheath met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1179.00 per persoon!

Singlereizen Spanje

Asturië en Cantabrië

1,298.00

Asturië en Cantabrië. Ontdek in het groene noorden van Spanje bijzondere steden als Oviedo, Comillas en Santander, de prachtige natuur van de Picos de Europa, het heiligdom van Covadonga en de vissersdorpjes langs de kust met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1298.00 per persoon!

2,498.00

Avontuurlijk Suriname. Beleef een avontuur in Suriname en ontdek Paramaribo, natuurreservaat Bigi Pan of Galibi, Frans-Guyana of Nieuw-Nickerie, Isadou, Afobaka, Brownsberg, Jodensavanne en Overbridge met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 2498.00 per persoon!

3,698.00

Bakermat van de Amerikaanse democratie. Maak 400 jaar na dato in Boston, Plymouth, Philadelphia, New York en Washington DC een tijdreis door de ontstaansgeschiedenis van Amerika met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 3698.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Bakermat van de Oranjedynastie

769.00

Bakermat van de Oranjedynastie. Op deze themareis nemen de reisleiders van SRC u mee naar de belangrijkste historische locaties in Duitsland die aan de wieg hebben gestaan van de Oranjedynastie U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 769.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Berlijn, hoofdstad van de DDR

849.00

Berlijn, hoofdstad van de DDR. Maak samen met Erik Timmermans en Jaap Visser deze boeiende tijdreis van SRC Reizen door de bizarre 40-jarige geschiedenis van de DDR in Berlijn! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 849.00 per persoon!

Singlereizen Jordanië

Betoverend Jordanië

0.00

Betoverend Jordanië. Ontdek in Jordanië alle hoogtepunten zoals Petra, Beida, Wadi Rum, Amman, Dode Zee, Kerak, Madaba, Jerash en Mount Nebo met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!