Toont alle 4 resultaten

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.749

Groepsreis Kroatië Eilandhoppen; De Dalmatische kust en eilanden. U boekt deze reis van 12 dagen / 11 nachtendirect via Shoestring. Nu al vanaf € 1749.00.

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.345

Wandelreis Kroatië, 8 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 8 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €1345.00.

Nieuw
Vanaf prijs p.p. 1.995

Rondreis Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro & Kosovo, 15 dagen. U boekt deze actieve rondreis, van 15 dagen, direct bij Djoser. Boek direct voor €1995.00.

Vanaf prijs p.p. 1.383

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Bezoek aan de Plitvice meren, Pula, Split, Dubrovnik en méér, Inclusief 7 x ontbijt en diner & inclusief transfers. Boek deze singlereis direct via Tui.nl.


Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Singlereizen Kroatië – Singlereis Kroatië

Het is tijd voor een heerlijke vakantie naar Kroatië! Kom van die bank af en zoek die fantastische singlereis. Ga samen met andere alleenstaanden (of alleen) lekker vakantie vieren. Op single reis naar de zon? Of toch liever een wandelvakantie of stedentrip? Alles is mogelijk!

Lekker alleen op vakantie? Of nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken? Ontdek, beleef & ontmoet op Singletravels.nl. Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie!