Singlereizen Frankrijk

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Singlereizen Frankrijk

De Bourgondiërs in De Lage Landen

1,198.00

De Bourgondiërs in De Lage Landen. Ontdek in België en in Frankrijk, in steden alsDijon, Parijs, Brugge, Gent en Mechelen de geschiedenis van de hertogen van Bourgondië met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1198.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Elzas en de Vogezen – autovakantie

698.00

Elzas en de Vogezen - autovakantie. Ontdek tijdens deze autovakantie de gezellige wijnstreek Elzas en de prachtige natuur van de Vogezen en geniet van knusse wijndorpjes als Colmar en Riquwihr en Europees Straatsburg. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 698.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Glasvensters van Marc Chagall

749.00

Glasvensters van Marc Chagall. Bewonder verschillende schitterende glasvensters van Marc Chagall in Frankrijk en Duitsland, met de reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 749.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Gotiek in Frankrijk

749.00

Gotiek in Frankrijk. Bewonder op deze kunstreis in Frankrijk de mooiste gotische kerken en paleizen, samen met de reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 749.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Heerlijk Bourgogne

798.00

Heerlijk Bourgogne. Ontdek in Bourgogne het mooiste van Dijon, Beaune en Autun. Bewonder het Chateau d'Ancy-le Franc en de basiliek de la Madeleine in Vézelay met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 798.00 per persoon!

0.00

In het voetspoor van Vincent van Gogh. Reis mee met de reisleiders van SRC Reizen in het voetspoor van Vincent van Gogh, van zijn geboorteplaats Zundert via Parijs en Arles in de Provence naar zijn graf in Auvers-sur-Oise. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Kastelen langs de Loire

879.00

Kastelen langs de Loire. Bewonder op deze kunstreis in Frankrijk langs de Loire de mooiste kastelen uit de renaissance, met de reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 879.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Kerst en kunst aan de Côte d’Azur

1,049.00

Kerst en kunst aan de Côte d'Azur. Tijdens deze kerstreis aan de Côte d'Azur ontdekt u met de reisleiders van SRC Reizen sfeervolle kerst en prachtige kunst in Nice, Cannes, Antibes, Saint-Paul en Cap Ferrat U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1049.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Kerst en kunst in Frankrijk

798.00

Kerst en kunst in Frankrijk. Ontdek kerst en kunst in Metz, Nancy en Straatsburg in Frankrijk met de reisleiders van SRC Reizen! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 798.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Manet, Monet en Morisot

779.00

Manet, Monet en Morisot. Bewonder de kunst van Manet, Monet en Morisot in Parijs, Giverny en Senlis in Frankrijk met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 779.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Metz, Nancy en Straatsburg

0.00

Metz, Nancy en Straatsburg. Ontdek Metz, Nancy en Straatsburg in Frankrijk met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk

Mooiste musea Noord-Frankrijk

329.00

Mooiste musea Noord-Frankrijk. Bewonder in Frankrijk de mooiste musea in Roubaix, Lille en Lens met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 329.00 per persoon!

Singlereizen Frankrijk – Singlereis Frankrijk

Het is tijd voor een heerlijke vakantie naar Frankrijk! Kom van die bank af en zoek die fantastische singlereis. Ga samen met andere alleenstaanden (of alleen) lekker vakantie vieren. Op single reis naar de zon? Of toch liever een wandelvakantie of stedentrip? Alles is mogelijk!

Lekker alleen op vakantie? Of nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken? Ontdek, beleef & ontmoet op Singletravels.nl. Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie!

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.