Singlereizen Duitsland

Bakermat van de Oranjedynastie

769

Bakermat van de Oranjedynastie. Op deze themareis nemen de reisleiders van SRC u mee naar de belangrijkste historische locaties in Duitsland die aan de wieg hebben gestaan van de Oranjedynastie U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 769.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Berlijn, hoofdstad van de DDR

849

Berlijn, hoofdstad van de DDR. Maak samen met Erik Timmermans en Jaap Visser deze boeiende tijdreis van SRC Reizen door de bizarre 40-jarige geschiedenis van de DDR in Berlijn! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 849.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

De veldslagen van Napoleon

1,239

De veldslagen van Napoleon. Reis in het voetspoor van Napoleon naar de veldslagen van Leipzig, Austerlitz, Wagram en Waterloo met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1239.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Documenta 15 Kassel

0

Documenta 15 Kassel. Bezoek met de reisleiders van SRC Reizen in Kassel de Documenta, dé hedendaagse kunstmanifestatie die slechts één keer in de vijf jaar wordt georganiseerd U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

1,298

Duitse architectuur: van Bauhaus tot nu. Ontdek op deze kunstreis in Weimar, Dessau, berlijn en Hamburg de zeer functionele gebouwen uit het begin van de 20e eeuw, met de reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1298.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Hedendaagse kunst in Berlijn

0

Hedendaagse kunst in Berlijn. Ontdek de 12e kunstbiënnale van Berlijn, een goede graadmeter voor de stand van de hedendaagse kunst, met de beste reisleiders van SRC Reizen. U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 0.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

In het voetspoor van Beethoven

1,429

In het voetspoor van Beethoven. Reis tijdens deze nieuwe muziekreis in het voetspoor van Ludwig von Beethoven naar Bonn, Wenen en Teplice en ontdek meer met de reisleiders van SRC Reizen! U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1429.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Jugendstil in Duitsland

769

Jugendstil in Duitsland. Ontdek de jugendstil van Duitsland in Darmstadt, Weimar, Gera, Bad Nauheim en Chemnitz in Duitsland met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 769.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Jugendstil in Hessen

579

Jugendstil in Hessen. Ontdek de Duitse deelstaat Hessen, waar rond 1900 de jugendstil bloeide, met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 579.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Kerst en kunst in Duitsland

829

Kerst en kunst in Duitsland. Beleef de kerst in Duitsland gecombineerd met de mooiste kunst die de Duitse musea te bieden hebben met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 829.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Kerst in de Duitse Hanzesteden

1,098

Kerst in de Duitse Hanzesteden. Beleef de kerst in de Duitse hanzestaden Hamburg, Lüneburg en Lübeck in met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 1098.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland

Kerst in Dresden en het Ertsgebergte

969

Kerst in Dresden en het Ertsgebergte. Beleef de kerst in Dresden, Pirna en Freiburg en de natuur van de Sächsische Schweiz in Duitsland met de reisleiders van SRC Reizen U boekt deze reis direct bij SRC voor maar 969.00 per persoon!

Singlereizen Duitsland – Singlereis Duitsland

Het is tijd voor een heerlijke vakantie naar Duitsland! Kom van die bank af en zoek die fantastische singlereis. Ga samen met andere alleenstaanden (of alleen) lekker vakantie vieren. Op single reis naar de zon? Of toch liever een wandelvakantie of stedentrip? Alles is mogelijk!

Lekker alleen op vakantie? Of nieuwe mensen leren kennen en vrienden voor het leven maken? Ontdek, beleef & ontmoet op Singletravels.nl. Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie!

Singlereizen

Het is tijd voor een heerlijke singlereis! Kom van die bank af en zoek een fantastische singlereis naar een fantastische vakantiebestemming! Ga samen met andere alleenstaanden lekker vakantie vieren. Wij hebben voor u de voordeligste en avontuurlijkste singlereizen op een rijtje gezet.

Je boekt bij ons direct via de desbetreffende reisorganisatie. Op single reis naar de zon? Of toch liever een leuke singles stedentrip, wandelvakantie of natuurvakantie? Alles is mogelijk!

Creëer samen met andere gezellige mensen fantastische herinneringen. Herinneringen aan een prachtige tijd samen met die gezellige groep mensen.

Leer nieuwe mensen kennen, maak vrienden of wellicht zit er iemand bij waar de vonk zomaar overslaat. Maar let op, de focus bij een singlereis ligt absoluut niet op het vinden van een partner maar om samen met een gezellige groep mensen de wereld te ontdekken.

Stedentrip?

Op singletravels.nl hebben wij een uitgebreid aanbod singlereizen naar mooie bestemmingen. Denk aan Spanje, Turkije, Portugal, liever een stedentrip naar Rome of een singlereis naar Griekenland? We hebben ze allemaal. Ontdek samen nieuwe steden, nieuwe plekken en maak nieuwe vrienden voor het leven!

Je gaat dan wel met een groep en een reisleider op vakantie maar als je liever even een paar uurtjes alleen wilt zijn en lekker op een Italiaans terras wilt genieten van een heerlijke cappuccino dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Doe waar jij zin in hebt! En niet te vergeten..onze singlereizen zijn voor alle leeftijden.

Je reist met een gezelschap dat je vóór vertrek niet kent en onder begeleiding van een reisleider.

Veel organisaties maken onderscheid tussen singlereizen en groepsreizen. Het komt een beetje op hetzelfde neer. Bij single reizen kun je er vanuit gaan dat het grootste deel van de mensen die boeken solo reizen.

Zeker weten! Onze partners zijn lid van zowel de SGR als de ANVR. U bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.